Monday 15-07-2024
Imsaku
L. Diellit
Yleja
Ikindia
Akshami
Jacia

Rreth Nesh

Ne jemi një ekip me disa vite përvojë në fushën e mediave online. Për 3 vite kemi formuar dhe administruruar portalin e njohur "Bota Islame". Ky portal ofron informacione dhe lajme rreth botes islame në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Diasporën Shqiptare.

Përmes faqes sonë, ju do të gjeni tematika religjioni, histori islame, ekonomi, rreth shendetit, lifestyle, teknologji, opinione te ndryshme dhe përcjelljen e aktualitetit ne kohë reale rreth botes islame.

Kontakti

Për pyetje, sugjerime apo bashkëpunime apo reklamime ne faqen tone, na kontaktoni në adresën email: info@bota-islame.com ose në numrin tonë të telefonit: +355 69 211 9782.

Ju gjithashtu mund të na gjeni në rrjetet sociale:

Twitter

© 2024 All rights reserved - Bota Islame