Thursday 23-05-2024
Imsaku
L. Diellit
Yleja
Ikindia
Akshami
Jacia

Emra musliman për fëmijë

admin
  • Krijuar : 30-04-24
  • / 2579 Lexime

Fëmijët janë freskia e syve tanë dhe ato sjellin gëzim dhe lumturi në jetën tonë. Ndërsa filloni këtë fazë tjetër të udhëtimit tuaj, familja “bota-islame” ju uron më të mirat.

Ne lutemi që fëmija juaj të rritet i shëndetshëm dhe i fortë, inteligjent dhe i mençur, dhe t’a dojë fenë tona dhe do të bëhet një person me karakter të mirë.

Amin

EMRI KUPTIMI
Djem  
AJAN Dhurate e Zotit
ADIL Virtuoz, dikush I cili vepron me drejtesi
ALI i lartë, sublim
AMIR Pric
ASIM Mbrojtes
AYAN Kohe, Epoke
DANIJAL Inteligjent
HARIS Kujdestar
IMRAN I Fisshem
MUHAMED Më i lavdëruari
RAYAN Pjë portë në Parajsë kushtuar atyre që agjërojnë shpesh, me shkëlqim
SAID Njeri I cili ben sexhde
SALIM I drejtë, i vërtetë, i përsosur
SAMIR Shok i këndshëm, mik i mirë
UMAR Jete, Jetegjate
ZAIN I pashem
Vajza  
AIZA E respektuar, fisnike
ALINA Delikate
AMARA Bukuri eternale
ANILA Erë
AKSA Me e larta
ESMA Prestigjoze
HIBA Dhurate
LAIBA Nje enjgjell ne Parajse
MAIRA E shpejtë, E lehtë
MARIAM Nëna e Profetit Isa (as)
NADIA Thirrese
NIDA Thirrje,  Treguese
NAILA Arritese, Zbuluese
SAFIE E Paster, Mikeshe e shtrenjte, e Sinqerte
SONIA E mençuri, Mendjehapur
SALMA Paqe
SAMIRA Freski e mengjesit,
SARINA Paqe
SELVI Gjitmone e re
AIDA Diçka me vlerë e dhënë në këmbim të një gjëje të mirë,
AMBER Xhevahir

 

Share News


Lajme të Ngjashme:
© 2024 All rights reserved - Bota Islame