Thursday 23-05-2024
Imsaku
L. Diellit
Yleja
Ikindia
Akshami
Jacia

Sadio Mane jo vetem një futbolliste i shkëlqyer por edhe një bamirës i mbrekullueshm

admin
  • Krijuar : 11-09-22
  • / 1702 Lexime

Sadio Mane po e shndërron fshatin e tij në një qytet. Ai ndërtoi një spital 455000 £ dhe një shkollë 250000 € në fshatin e tij, Bambaly.


Në fshatin e tij Bambaly jetojnë përafërsisht 2000 banorë.

Share News


Lajme të Ngjashme:
© 2024 All rights reserved - Bota Islame