Monday 15-07-2024
Imsaku
L. Diellit
Yleja
Ikindia
Akshami
Jacia

Presidenca për Çështjet Fetare shpall planin për sezonin e Umres 2024: Një nga më të mëdhenjtë në historinë e saj

admin
  • Krijuar : 08-07-24
  • / 75 Lexime

Presidenca për Çështjet Fetare në Dy Xhamitë e Shenjta ka lançuar planin për sezonin e Umres 2024, një nga më të mëdhenjtë në historinë e saj.

 

Qëllimi është të pasurohet përvoja e pelegrinëve dhe vizitorëve të Umres dhe të krijohet një atmosferë devocionale përmes qindra nismave dhe programeve fetare gjatë sezonit të Umres, si dhe tërheqja e mijëra vullnetarëve në Dy Xhamitë e Shenjta.

Gjatë lançimit të planit në zyrën e tij, Dr. Abdulrahman Al-Sudais, president i presidencës, tha se plani synon të promovojë pikat e forta gjatë sezonit të Umres duke maksimizuar konceptin e shërbimit, kujdesit dhe fokusimit te pelegrinët.

Plani synon të forcojë rolet integrative brenda sistemit të Umres dhe të koordinohet me të gjitha autoritetet qeveritare dhe partnerët.

Ai tha se presidenca është në procesin e lançimit të robotëve të zgjuar fetarë që do të ofrojnë shërbime për pelegrinët në Xhaminë e Madhe dhe Xhaminë e Profetit./bota-islame.com

Share News


Lajme të Ngjashme:
© 2024 All rights reserved - Bota Islame